http://www.decohome.nl/home/93-381.aspx http://www.verfenwand.nl/home/93-3437.aspxWie is DMG?
Met de toonaangevende formules Deco Home en Verf & Wand Detail Management Groep (DMG) als franchisegever al jarenlang actief in Nederland en België. Ooit gestart met voornamelijk verf- en behangspeciaalzaken, maar nu uitgegroeid tot een groep eigentijdse winkels voor de complete aankleding van het huis. Voor verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, tapijt, zonwering, shutters en vakkundig advies slaagt elke consument bij één van de 200 winkels.

 logo linked in

 

Nieuws
04-11-2015: DMG en WADW zijn een samenwerking aangegaan. Lees hier het persbericht.

 

 

 

Onze visie
DMG wil in al haar activiteiten de ondernemer (en zijn klant) centraal stellen. Onze neutrale, onafhankelijke positie maakt dat ook daadwerkelijk mogelijk. We willen de kracht van het zelfstandig ondernemerschap optimaal tot zijn recht laten komen en doen dit door een breed maar toegespitst servicepakket aan te bieden.

 

Inkoopbeleid
Met 200 samenwerkende detaillisten hebben we voor onze formules zeer scherpe inkoopcondities. Bovendien biedt onze schaalgrootte voordelen op het gebied van eigen merken, toegang tot de meest actuele collecties, joint promotions met bekende marktpartijen e.d.

 

Informatie
De markt verandert snel. Het is daarom essentieel dat u goed op de hoogte bent van wat er allemaal speelt. Via intranet informeert DMG u continu over zaken van belang, waaronder prijsmutaties, productnieuws en marktinformatie. We organiseren regelmatig regioavonden om u te informeren en waar u uw collega-ondernemers kunt ontmoeten.

 

Opleidingen en bedrijfsbezoeken
DMG biedt haar leden een exclusief en uitgebreid pakket aan opleidingen die naadloos aansluiten op de branche. U wordt in kleine teams, meestal in de buurt van uw woonplaats, opgeleid en/of bijgeschoold. Regelmatig organiseren wij beursbezoeken en bedrijfsbezoeken bij leveranciers.

 

Promotionele ondersteuning
Om te zorgen dat de consument ook daadwerkelijk kiest voor uw winkel heeft DMG een uitgebreid en gevarieerd pakket promotiemiddelen ontwikkeld, van lokaal tot nationaal niveau, in een duidelijke en herkenbare huisstijl.

Sterke punten van Deco Home en
Verf & Wand:

  • Professionele landelijke en regionale reclame

  • Unieke concepten in verf, behang en woningtextiel

  • Het exclusieve private label dimago®

  • Consumentgericht assortiment

  • Bedrijfsgerichte opleidingen en cursussen

  • De beste inkoopcondities

  • Professionele ondersteuning bij de bedrijfsvoering

  • Een sterk huismerk

  • Een team dat altijd klaar staat